ebt-portal-888x311

tuv

Cégünket az EBT Euro-Borsod Trade Kft.-t magyar magánszemélyek alapították 1992 szeptemberében. Az első években társaságunk fő tevékenysége a bányaipari alkatrészek kereskedelme volt.
A borsodi bányák mellett szállítottunk a dunántúli és a mecseki bányavállatok részére is elsősorban lengyel importból származó alkatrészeket.

1993-ban megvásároltuk a SyTa Kft. csapágyüzletágát, amely a további fejlődésünk egyik igen fontos mérföldköve volt.
Az elsők között kerültünk szerződéses kapcsolatba az FAG magyarországi irodájával, akikkel immáron mint Schaeffler márkakereskedők dolgozunk együtt.

1994-ben vásároltuk meg Berentén a 26-os út mellett telephelyünket, amely azóta is helyet biztosít irodánknak és közel 2000 m2 alapterületű raktárunknak.

A dolgozói létszám és a forgalmazott termékeink bővülése mellett nagy súlyt fektettünk vállalatirányítási rendszerünk fejlesztésére is. Az alapítás éveiben használt kartonos anyagnyilvántartási rendszer helyett napjainkban már az SAP Bussiness One programmal végezzük munkánkat, ügyfeleinket pedig webshop is segíti a folyamatos kapcsolattartásban.

1999-ben vezettük be az ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert, amit azóta is az EMI-TÜV SÜD Kft. tanúsít.
A magyar szénbányászat leépülése megkövetelte termékpalettánk fokozatos átalakítását, melynek során egyre nagyobb teret kaptak a nem iparág centrikus termékek, elsősorban az ipari karbantartás anyagai. Napjainkban az ipari üzemek kiszolgálása mellett jelentős forgalmat bonyolítunk viszonteladókkal és mezőgazdasági gépgyártókkal is.

2012 októberében cégünk megalapításának 20-dik évfordulójának tiszteletére birtokba vettük a teljesen felújított irodaházunkat, melyben a kor színvonalának megfelelő körülményeket tudunk biztosítani munkatársaink és vendégeink részére egyaránt.

Aktív piaci munkánk eredményeként 2012 augusztusa óta fióktelepet üzemeltetünk a romániai Szatmárnémetiben, valamint 2013-tól Szlovákiában is dolgozik egy kollégánk.

Munkatársaink folyamatos képzésével, szolgáltatásaink színvonalának állandó emelésével, termékválasztékunk szélesítésével szeretnénk egyre több elégedett vevőt a partnereink között tudni és még hosszú évekig az ipar szolgálatában állni!

schaeffler

Küldje el kérdését, üzenetét!

név:

email:

telefonom:

régió:

Üzenet: