Csapágyak és csapágyipari termékek

csapágyak, csapágyipari termékek

Prémium választék

csapágy
Társaságunk forgalmának döntő hányadát csapágyak és csapágyipari termékek teszik ki. Partnereink részére prémium kategóriában a világ egyik vezető csapágygyárának a német Schaeffler KG, FAG és INA márkájú termékeit kínáljuk, akivel több éve mint hivatalos szerződött márkakereskedő dolgozunk együtt. Globális vállalatként a Schaeffler csoport világszerte egységes minőségi standardot, szakértelmet és szolgáltatásokat kínál vevői számára.

Mint szerződött márkakereskedők az INA és FAG termékekről átfogó termékismeretekkel rendelkezünk, amely elősegíti partnereink gyors és szakszerű kiszolgálását.

A Schaeffler gyártmányok mellett polcainkon megtalálhatóak az amerikai Timken és a japán Nachi csapágygyárak termékei is. Mindkét céggel, mint szerződött kereskedők dolgozunk együtt.

Lineáris hajtástechnika területén az INA ezen termékein túlmenően a világ másik e területen vezető gyártmányának a japán THK-nak a termékeit is kínáljuk partnereinknek.

Kínálatunk sokszínűsége segít partnereinknek a legoptimálisabb megoldás kiválasztásában.

nachi, timken

Erős középkategória

csapágy

Középkategóriás termékként a kiváló ár-értékarányú ZKL csapágyakat kínáljuk. A ZKL Brno a.s.társaságnak mind Magyarországon mind pedig Romániában kiemelt szerződött viszonteladói vagyunk. A ZKL Newforce termékei minőségben felveszik a versenyt a világ prémium gyártóinak termékeivel, viszont az árszintjük jóval kedvezőbb azokénál.

Raktáron lévő készleteink, valamint azok rendszeres utántöltése nagyfokú ellátási biztonságot nyújt partnereink számára.
zkl

Általános felhasználásra

Legkedvezőbb árfekvésű termékeink Ázsián, Dél-Amerikán és az arab világon kívül Afrikában és Európában is jól ismert márka, a KG gyártmányai. A KG International FZCO ránk bízta a magyar, a szlovák és a román piac igényeinek kiszolgálását. A KG gyártmányok vonatkozásában hónapról-hónapra bővülő választékról számolhatunk be, készleteink volumene az egyik legnagyobb az országban.

Ezen termékeinket kiválóan kiegészítik a ZR gyártmányú szorító és lehúzó hüvelyek, koronás anyák és biztosítólemezek. Nagy választékban találhatóak polcainkon különféle csapágyházak is SN, F és P kivitelben.

Természetesen a fenti márkákon kívül igény esetén egyéb gyártók termékeivel is állunk vevőink rendelkezésére.
(ZVL, SKF, NACHI, NTN, SNR stb.)
kg-logo

Kínálatunk:

radiális golyóscsapágyak – ferdehatás vonalú golyóscsapágyak – négypontérintkezésű golyóscsapágyak – önbeálló golyóscsapágyak – hengergörgős csapágyak – tűgörgős csapágyak – kúpgörgős csapágyak – hordógörgős csapágyak – axiális csapágyak – Y-csapágyak és csapágyegységek – szorítóhüvelyek, lehúzó hüvelyek – golyók, hengergörgők – csapágyházak – miniatűr csapágyak – gömbcsuklók, kardánfejek – siklócsapágyak – golyós sínvezetékek – golyós menetes-orsók – komplett szánrendszerek és tengelyek – speciális csapágyak.

Az általunk forgalmazott termékekre teljeskörű gyári garanciát biztosítunk.

schaeffler, fag csapágyak

Küldje el üzenetét!

név:

email:

telefonom:

régió:

Üzenet: